Tema Academica Pro 3 ostaja del storitve Arnes Splet. V sodelovanju z razvijalci smo rešili tehnično in licenčno nekompatibilnost. Tema Academica Pro 3 je tako ponovno na voljo za vse, ki bi jo želeli uporabljati. V kratkem sledi še posodobitev na zadnjo verzijo.

Ob povrnitvi teme se lahko videz menija ali stranskih gradnikov na vašem spletišču delno poruši. Prvotno stanje povrnete po naslednjem postopku:

  • Videz glavnega menija popravite po postopku Nadzorna plošča > Videz > Meniji in pod menijem, ki se na vašem spletišču neustrezno prikazuje, ustrezno označite spodnje možnosti (za glavni meni mora biti označena možnost Main Menu).

  • Gradnike v stranski vrstici morate ponovno omogočiti, saj se lahko po povrnitvi teme pomaknejo med nedejavne gradnike in se na vašem spletišču posledično ne prikazujejo. To storite po postopku Nadzorna plošča > Videz > Gradniki, nato gradnike s potegom pomaknete nazaj na ustrezno mesto (npr. Sidebar: Left Column).

V primeru težav nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova helpdesk@arnes.si ali telefonske številke (01) 479 88 00.

Dostopnost