Na Arnes Splet smo dodali vtičnik Email Encoder – Protect Email Addresses (Email Encoder – Zaščitite e-poštne naslove). Vtičnik zakodira e-poštne naslove navedene na spletišču in jih tako zaščiti pred roboti, ki bi jih lahko zlorabili za namen pošiljanja neželene pošte. Uporabniki spletišč spremembe ne bodo opazili.

Vtičnik se lahko aktivira v nadzorni plošči spletišča na seznamu vseh vtičnikov. Po aktivaciji bodo vsi naslovi avtomatsko zaščiteni. Ni vam potrebno spreminjati nobenih nastavitev.

 

Nastavitve vtičnika

Napredni uporabniki lahko nastavitve vtičnika najdejo pod Nastavitve > Email Encoder.

Prva nastavitev Zaščiti e-poštne naslove določa ali je zaščita aktivna. Možnost Preglej celotno spletno stran zaščiti vse naslove na spletišču. To je tudi privzeta nastavitev.

 

Druga nastavitev Zaščiti e-poštne naslove z uporabniku omogoča izbiro metode za zaščito naslovov. Privzeto je izbrana možnost samodejno izberi najboljšo metodo (vključno z javascriptom), ki tudi nudi najboljšo zaščito. Priporočamo, da se te nastavitve ne spreminja.

 

Tretja nastavitev Preverjanje zaščite bo ob aktivaciji zraven vsakega zaščitenega naslova prikazala zeleno ključavnico. Ta je vidna samo administratorjem.

 

Morebitne spremembe nastavitev se potrdi z gumbom Shrani vse.

Dostopnost