Na Arnes Splet smo dodali vtičnik Post Type Switcher, s katerim lahko enostavno spremenite vrsto objave (stran, prispevek, dogodek itn.). Vrste objave, ki so vam na voljo na spustnem seznamu, so odvisne od tem in vtičnikov, omogočenih na vašem spletišču.

Če želite vtičnik uporabiti, ga morate najprej omogočiti na seznamu vtičnikov.

Vrsto objave lahko spreminjate na različne načine:

  • V hitrem načinu urejanja na seznamu objav izberete možnost Hitro urejanje in ob možnosti Post Type na spustnem seznamu določite novo vrsto objave. Ko stran osvežite, objava na trenutnem seznamu več ne bo vidna; našli jo boste lahko na seznamu vrste objav, ki ste jo določili ob spremembi. Hkrati lahko urejate tudi več objav, če na seznamu Množična dejanja za označene objave izberete možnost Uredi in nato Uporabi.

  • V klasičnem urejevalniku se v razdelku Uporabi nahaja možnost Post Type. S klikom na Edit odprete možnost spreminjanja vrste objave in spremembo shranite s klikom na gumb Posodobi.

  • V urejevalniku Gutenberg se možnost za spreminjanje vrste objave odpre s klikom na Vrsto prispevka, ki se nahaja desno ob vsebini, ki jo urejate (v razdelku Povzetek).

Priporočamo, da ste pri spremembi vrste objave previdni in vtičnik uporabljate premišljeno. Na primer pretvorba prispevka v dokument PDF še ne bo ustvarila datoteke. Čeprav bo prispevek sedaj viden na seznamu vtičnika DearPDF, bo ob vdelavi s kratko kodo razvidna napaka, da dokument ne obstaja.

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate preko e-naslova helpdesk@arnes.si.

Dostopnost