Spletišča, ki ste jih ustvarili na Arnes Spletu, uporabljajo piškotke. To so majhni podatkovni drobci, ki jih spletni strežnik ob obisku ponudi brskalniku vaših obiskovalcev in shrani na njihov računalnik ali mobilno napravo. Ob kasnejših obiskih se shranjeni piškotek iz brskalnika ponovno pošlje strežniku.

Piškotki se na Arnes Spletu primarno uporabljajo za hrambo nastavitev, omogčanje prijavne seje uporabnika in upravljanje nastavitev dostopnosti spletišča.

Na Arnesu vam želimo zdaj omogočiti, da lahko skrbniki spletišč sami urejate prikaz in besedilo obvestila o politiki zasebnosti na vašem spletišču. Seveda vam bo še vedno na voljo privzeto obvestilo, ki smo ga pripravili na Arnesu in ga boste lahko po potrebi prilagodili. Medtem ko lahko še naprej uporabljate privzeto stran izjave o zasebnosti, je dobra praksa, da ima vsako spletišče lastno stran namenjeno tematiki. Določeni vtičniki lahko namreč za svoje delovanje potrebujejo piškotke, ki jih nato dodate v tabelo seznama piškotkov.

Namensko orodje za urejanje izjave o zasebnosti je na voljo skrbnikom in je dosegljivo prek nadzorne plošče.

Več o tem, katere piškotke uporablja osnovno spletišče na Arnes Spletu, si obiskovalci vaših spletišč lahko preberejo v privzeti izjavi o zasebnosti.

Vsem spletiščem smo omogočili dostop do vtičnika Cookie Law Info, ki se trenutno primarno uporablja za prikaz povezave do izjave o zasebnosti. Vtičnik je dosegljiv v levi orodni vrstici na nadzorni plošči vašega spletišča. Če želite, lahko vtičnik izključite in v spletišče sami vključite povezavo do izjave o zasebnosti.

Dostopnost