Posodobljena različica Arnes Splet vam omogoča lažje urejanje medijev in tako izboljša vaše spletno doživetje. Pozitivna uporabniška izkušnja je posledica nadgradnje urejevalnika vsebin, ki ima izboljšano hitrost, dostopnost in mobilno podporo.

Velik napredek je narejen predvsem na področju dodajanja ter urejanja galerij, avdio ter video vsebin. S hitrejšim dostopom za obrezovanje in rotiranje fotografij v urejevalniku, je sedaj veliko lažje urejati vaše slike kar neposredno v prispevku. Dodajate jih lahko tako, da jih povlečete iz vašega namizja in jih spustite v urejevalnik. Novost je tudi prikazovalnik galerije v urejevalniku, saj slike pokaže tako, kot bodo objavljene v prispevku. Prikazovalniku smo dodali preproste avdio in video sezname predvajanja, kjer lahko predstavite svojo glasbo in posnetke. Prav tako je v urejevalniku že integriran vtičnik Youtube.

Sedaj lahko dodajate, urejate ali prerazporejate gradnike svojega spletišča direktno pri prilagajanju teme. Predogled sprememb spremljajte v živo in jih shranite šele, ko boste pripravljeni. Dodali smo tudi osupljiv brskalnik z novimi temami, kar izkušnjo naredi enostavno in zabavno.

Kot novost vam ponujamo tudi možnost uporabe triznačnih domen, kar bo še posebej razveselilo organizacije, ki na spletu nastopajo s kratico svojega imena.

Dostopnost